Info

El 29 març conferència : "Història de la catalunya part 2" a la sala de la unió

Menus

Presentació de l'escola (Anna-Maria GIBERNAU)





El full “el  lligam“ vol establir una relació aprofondida, entre les persones que componen l’escola de català,  aquelles que l’animem i tots aquells que hi participen.
 Vull parlar de les persones que tenen cura del bon funcionement de l’escola , amb tot se’n surten bé.
            La secretària molt decidida, sensata, atentiva i molt eficaç, em sap molt de papers.  La tresorera - no és fàcil manipular diners - ho fa la mar de bé. Té els comptes clars, és posada, calmosa, delicada tan resolutiva com la seva col.lega. Totes dues pilastres de la nostra mesa. El consell d’administració obert a la discussió, als diferents parers i democràtic en les votacions. Podem donar les gràcies a tots sense oblidar les parelles que suporten i segueixen els esdeveniments amb expectació.
            Els caps dels diferents tallers són dinàmics amb molt bones idees, entusiastes a resoldre els petits entrebancs,  n’hi ha …… tot això embolcallat per l’ estima que tenen a l’escola i a les persones que la fan existir.
            Les persones que sovintegen els cursos, fan grans esforços per aprendre, estimar i respectar una llengua, uns costums i un país. Persones assídues amb el desig d’entreveure les realitats catalanes. La convivència, la transmissió de la cultura malgrat les dificultats són el motor que propulsa l’escola cap endavant. Gràcies a tots vosaltres «  alumnes », en sou la saba.

            No vull oblidar les mestres que amb dedicació setmana rere setmana obren la porta d’una altra cultura, la llur, la catalana.  
Escola de català de Ceret sempre viva!